Τι γίνεται όταν ένας επαγγελματίας καλλιτέχνης «αντιγράφει» παιδικές ζωγραφιές με τέρατα;

2020-06-23

Ο Aaron Zenz, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στα παιδιά της περιοχής του να του στείλουν στο τέλος της σχολικής χρονιάς, ζωγραφιές με τέρατα. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη, καθώς συγκεντρώθηκαν περίπου 3.000 σχέδια, σύμφωνα με το Bored Panda. Χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να επιλέξει τις ζωγραφιές που του άρεσαν περισσότερο και τις οποίες θα μπορούσε να επεξεργαστεί. Όταν ολοκλήρωσε τα σχέδιά του, τα παρουσίασε στην έκθεση ArtPrize 2017 στο Παιδικό Μουσείο του Grand Rapids στο Μίσιγκαν. Τα παιδιά συνέχιζαν να του στέλνουν τις ζωγραφιές τους με αποτέλεσμα η συλλογή να εμπλουτίζεται με ακόμη περισσότερα σχέδια.

Για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τη φαντασία τους και να τους ενθαρρύνουν να ακολουθήσουν το δημιουργικό τους δυναμικό, καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το «The Monster Project» : (https://www.instagram.com/themonsterproject/?hl=en)

Γιορτάζοντας την 4η επέτειο, το πρόγραμμα καλεί τους μαθητές να ζωγραφίσουν τέρατα, ενώ οι επαγγελματίες καλλιτέχνες τους δίνουν ζωή. Οι νέες εκδοχές παραδίδονται πίσω στα παιδιά.

Δείτε μερικές φωτογραφίες με τα παιδικά τέρατα που «ζωντανεύουν» και, γιατί όχι, ζητήστε από τα παιδιά να ζωγραφίσουν τα δικά τους τερατάκια !!!!!!

Πηγή: www.lifo.gr


© 2020 racheskids       supreme leader: bill.tenediotis@gmail.com
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!